Iedereen terug welkom – coronavrije heropening op maandag 8 juni -strengere maatregelen in de horeca

Hieronder een lijst met veiligheidsregels voor jouw veiligheid en die van de andere klanten. Volg altijd de aanwijzingen.

  1. Blijf thuis als je ziektesymptomen hebt.
  2.  hou 1.5 m afstand van ons personeel en andere klanten.
  3.  beperk je verplaatsingen in onze horecazaak. Verplaats je enkel van je tafel naar de toiletten.
  4.  Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk weggooit in een vuilnisbak met deksel ‘bv in de toiletten)
  5.  Ontsmet je handen bij het binnengaan. Herhaal dit regelmatig tijdens je bezoek.
  6.  Betaal zoveel mogelijk met de kaart, bij voorkeur contactloos.
  7.  De klanten komen binnen langs de hoofdingang en kunnen de handen ontsmetten bij het binnentreden van de zaal.
  8.  Bij voorkeur reserveren, Filip of zijn helper zal u naar uw plaats begeleiden.
  9.  Na het afrekenen kunt u de zaal verlaten langs het terras achteraan.
  10.  Veel plezier en tot gauw!

Deze regels zijn strikt, maar noodzakelijk. Ze zorgen er voor dat we veilig kunnen openen. We zullen er voor zorgen dat uw bezoek toch leuk , gezellig en smakelijk wordt. Op die manier kunnen we u in de toekomst blijven ontvangen.

Vanaf zaterdag 25 juli zijn er voor de horeca strengere regels van kracht.

Algemene richtlijnen voor gasten

Om de heropstart van een horecaonderneming goed te laten verlopen zijn de algemene COVID-19-preventierichtlijnen essentieel. Deze dienen ook door de gasten strikt te worden nageleefd tijdens FASE 1 van de graduele heropstart. Dit zijn de richtlijnen voor de gasten:

  • Houd zo veel mogelijk afstand van elkaar, steeds minimaal 1,5 meter.
  • Kom niet naar de horecaonderneming indien je zelf of één van je naasten griepsymptomen vertoont.
  • Volg steeds rigoureus de instructies van de personeelsleden van de horecaonderneming.
  • Geef niemand een hand, kus of omhelzing en vermijd elk fysiek contact tussen personeel en/of klanten.
  • Hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek die je onmiddellijk nadien weggooit in een vuilnisbak met een deksel.
  • De klanten van de horeca zal worden gevraagd een e-mailadres of een telefoonnummer achter te laten, zodat ze in geval van een infectie tijdig verwittigd kunnen worden. Deze informatie zal na 14 dagen worden vernietigd en kan niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan de bestrijding van het coronavirus.
  • Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
  • Gelieve contactloos of elektronisch te betalen, vermijd cash zo veel als mogelijk.
  • Gasten dragen een mondmasker in horecazaken, behalve wanneer ze aan tafel zitten.
  • Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan bij eet- en drankgelegenheden.
  • Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Consumeren aan de bar of rechtstaand is niet toegestaan. Enkel in eenmanszaken kan worden besteld en bediend aan de bar, steeds met respect voor de afstand van 1,5 meter met en tussen de klanten.
  • Reserveer zo veel mogelijk op voorhand je horecabezoek.
  • Houd 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
  • Beperk uw verplaatsingen in de horecazaak. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten.

 

Filip en zijn team