MENU S EINDEJAARSFEESTEN

FOLDER EINDEJAARSFEESTEN 2020

VOORGERECHTEN

  • GEROOKTE ZALM MET GARNITUUR 11, 50 €
  • CARPACCIO VAN RUND 12,50 €
  • VITELLO TONATO 12,50 €
  • VISPANNETJE 13,50 €
  • TOMATENSOEP PER LITER 4 €
  • GANZENLEVER TERRINNE met uienconfituur en kramiekbrood 14 €
  • KAAS- OF GARNAALKROKETTEN MET SALADE 13 €

HOOFDGERECHTEN

  • FAZANT MET CHAMPAGNESAUS 24,50 €
  • FAZANT Brabançonne 24,50 €
  • HAAS HARLEQUIN 26,50 €
  • VARKENSHAASJE CHAMPIGNONSAUS 18,50 €
  • ZALM WARM GEROOKT (licht) en dillesaus 17,50 €
  • KABELJAUW IN DE WITTE WIJNSAUS 19,50 €
  • BOUILLABAISE GEVULDE VISSOEP 14 € PER LITER
  • KALKOEN IN DE SINAASAPPELSAUS 18,50 €
  • GEVULDE KALKOEN VANAF 4 PERSONEN 21 € PER PERSOON

 

INBEGREPEN: seizoen groenten, keuze uit kroketten, frieten, rijst of puree

DESSERTS

  • MASCARPONE MET BOSVRUCHTEN 5 €
  • CHOCOLADEMOUSSE 4,50 €
  • CREME BRULEE 4,50 €
  • TIRAMISSU 5,50 €

 

KOUD BUFFET

 

  • TOMAAT MET HANDGEPELDE GARNALEN
  • CARPACCIO VAN RUND
  • VITELLO TONATO
  • GEROOKTE ZALM
  • PARMAHAM
  • ZALM BELLEVUE
  • SALADES
  • 3 SAUSJES
  • 2 SOORTEN STOKBROOD
  • BOTER
  • TOMAAT MOZARELLA

21,50 per persoon vanaf 4 personen