KOKENMETFILIP – TRAITEUR (los van de tea-room)

Naast de nieuwe tea-room blijft Filip met hart en ziel werken aan zijn traiteurzaak.

Voorgerechten:

vispannetje 6,50 €
carpaccio van rund 9,50 €
vitello tonato 10,50 €
kreeft belle vue dagprijs
kreeft met gekonfijte tomaat en cocktailsaus geparfumeerd met dragon dagprijs
gevulde kreeftensoep met rouille 10,50 €
carpaccio van coquille met een zalf van aardpeer en wakamé 11,50 €
scampi look (7 stuks) 9,50 €

Hoofdgerechten per persoon:

fazant fin champagne 21,50 €
fazant Brabançonne 21,50 €
hert met wildsaus en groenten 22,50 €
varkenshaasje met champignonroomsaus en groenten garnituur 13,50 €
sol Normandië met langoustine 21,50 €
kabeljauw met groenten gepocheerd 14,50 €
zalm met groenten gepocheerd 12,50 €
Alle gerechten worden geserveerd met garnituur naar keuze (kroket, rijst, puree, quinoa, gebakken aardappel ….)

Desserts per persoon:

crème brulée 4,50 €
chocolademousse 3,50 €
mascarpone met bosvruchten 5,50 €
tiramisu met boudoirs 4,50 €
koude sabayon van vijgen en champagne 6,50

Luxe buffet vanaf 6 personen – 21,5 € per persoon:

carpaccio van rund
vitello tonato
tomaat met handgepelde garnaal
tomaat mozzarella
parmaham
haringsalade
gerookte vissoorten
zalm belle vue
rosbief
aardappelsalade
koude groenten
3 sausjes (tartaar, cocktail, mayonaise)
3 soorten stokbrood en boter

Royal buffet vanaf 6 personen – 19,50 € per persoon

carpaccio van rund
vitello tonato
tomaat gevuld met krabsalade
tomaat mozzarella
parmaham
haringsalade
gerookte vissoorten
rosbief
aardappelsalade
koude groenten
3 sausjes (tartaar, cocktail, mayonaise)
3 soorten stokbrood en boter

Hapjes:

Na contact en bespreking is alles mogelijk en kan ik u een formule aanbevelen!

Indien er geen gerecht naar uw keuze is of u wenst een ander concept of gerecht, contacteer mij vrijblijvend en ik probeer uw wensen waar te maken!